Facebook

TAK NAK SUNYI SEPI LAGI GIVEAWAY BY ASTRAVELER

Nisha | 03:01:00 | 15Comments |

Klik gambar ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<


          Assalamualaikum semua :D Hari ni Nisha mahu sertai satu GA yang dianjurkan oleh http://www.akuseorangtraveler.com/ ! Mai ler join sama hihi Hadiah pun menarik tauu ! Topup serta sebuah buku :3 Kalau korang tak menang, korang still akan dapat ramai kawan baru melalui GA ni ((:

  • Tarikh tamat :

20/11/2017

  • hadiah :

3x Pemenang, Topup RM10 setiap sorang
2x Pemenang, sebuah buku terpilih setiap sorang

        Alright, that is all~! Ada apa-apa lagi Nisha update nanti yaa ! ^^ Oh, ya.. Lagi dua minggu sahaja nak SPM , waduh waduhhhh ;-;
~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

15 comments:

sis gee said...

good luck nisha!

Shahida Dzulkafli said...

All the best untuk GA ini dan juga SPM..

CikLa Shahril said...

Good luck ..

Julia Tarmidi said...

goodluck awk! :D

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

blogwalking dari segmen yang sama .
jemput singgah entri CCL ,jangan segan silu
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Julia Tarmidi said...

hadiah akan bertambah yer.. hihi! nantikan!

farhanna jafri said...

singgah dari segmen yang sama. Goodluck nisha! :D

Nora Karim said...

Good luck.. 😊

Adda Comel said...

semoga berjaya ....singgah dari GA yang sama

http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Shahida Halim said...

Semoga berjaya :)

http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Hazrina Halim said...

singgah dari segmen sama
http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

goodluck..~~ :)

Nuraini Munira J. said...

Salam. Blogwalking kat sini jugak~ GFC #842

https://lemieletlavanille.blogspot.my/2017/11/tbd-tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Izni Syafiqah said...

Hai, daripada segmen yang sama. Good luck.
http://iznisyafiqah.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Siti Nurfauzani said...

good luck..dari GA yang sama..

http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Raydah said...

all da best.

Ray singgah dr segmen yg sama

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.