Facebook

Hapy Sunday!

Nisha | 21:13:00 | 3Comments |
           Assalammualaikum ~! Happy Sunday semua! Fuhh, rasa lega betul bila dah cuti ni. Kalau tak, pergi sekolah je memanjang lol. XD Nisha taktahulah kenapa but sekarang ni Nisha kuat makan buah pisang. Like.. is it weird? haha bila rasa malas nak makan apa-apa je mesti amik pisang. >3<


          Harini ingat nak start re-reading my fav novel. Should I? Aigooo. Nisha SPM makin dekat lah! Yes, I know but its fine right? Nak release kan tension huhu T3T Petang ni Insya-Allah kawan Nisha yang semalam tu datang lagi. Hari ni kalau sempat nak layan movie 'it' dengan dia online dekat Putlocker.sk . Sekali lagi, "kalau sempat" hehehe. Kebetulan dia pun tak takut dengan badut. Nisha pun pelik. Seram sangat ke badut? Nisha tengok okey ja dorang semua tu hahaha


          Oh ya, Nisha ada buat satu mask muka semalam with my mom. Mulanya okey, tapi bila dah dibiarkan lama makin mengeras. Hamek kau, langsung tak boleh gerak muka ni XP Alhamdulillah, everything went well. Lepas basuh muka, kulit muka rasa lembut je and licin. Takda rasa gatal-gatal. Ini semua idea Mama Nisha actually. Dia kata ada viral cara nak flawless kan kulit. So, kitorang buatlah eksperimen ni. And yeah, if you ask me.. I will give a greenlight! Tapi benda ni kena buat sekali seminggu je. Itu dah cukup.

Korang nak test buat jugak? Check out this entry ! >HERE<

Alright, that's all kot. Ada apa-apa nanti Nisha update lagi.

Salam sayang,
NISHA NISRINA

3 comments:

Mellya Musa said...

Good luck, study smart ya 😊
Jom join kalau ada masa, tamat 20/10 ni..

http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

adianiez AIDA said...

good luck nisha :)

Mia Liana said...

datang sini hari selasa... happy tuesday.. gud luck for your exam!


psssttt terima kasih join Segmen Nak URL Blog #32. Blog anda ada di http://www.mialiana.com/2017/09/senarai-url-blog-32.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.