Facebook

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

Nisha | 06:38:00 | 9Comments |

Klik gambar ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<


  • tarikh tamat : 8/11/2017
  • hadiah : HERE

Okay semua. Harini Nisha nak join satu GA yang dianjurkan oleh https://intansaffyna.blogspot.my/ sempena hari lahirnya yang ke tiga puluh! Jom kita spam ramai-ramai dekat blog beliau dengan wish beliau 'happy birthday' ! hehehe =D


  • My opinion about your blog;

          Design comey-comey belaka. Cursor, effect pada cursor, sidebar ... semuanya nampak kemas! Love it very muchh! Good job with the amazing design! Tapi Nisha ada beberapa benda nak tegur. Jangan risau, ada dua benda sahaja. First, blog awak sedikit lambat nak loading. Nisha test dua kali. Yang keluar dulu hanya part header. Tapi taktahulah ini hanya berlaku dekat Nisha sorang ja ;-; Secondlytak boleh right click. Like.. ya Allah, kemain susah Nisha nak tekan right click pada banner GA. Last-last Nisha drag dia ke new tab XD Lebih elok jika awak buang benda tu sebab ia agak menyusahkan para bloggers sometimes ;-; This is only my opinion je tau huhu T___T Yup, that's all. Selain dari dua benda tu... everything is totally fine ^^


  • Birthday wish;

          Today is the day, October 8th! :D Selamat hari lahir !! ^0^  May Allah bless you always and all your wishes come trueeee hihi Moga-mogahan awak dimurahkan rezeki selalu dan sentiasa happy. <3 Ni ada celebrate dekat mana-mana tak? Dah beli cake? Kalau dah, celebrate dekat mana? Cake flavour apa? hehe Share lah sikit dekat kitorang dalam new entri  XP Maaf ya takda present barang yang boleh Nisha bagi. Nisha bagi gambar GIF kucing dekat atas ni pun boleh dikira sebagai present kan? >3< Hopefully awak dapat banyak present nanti. ^____^


  • Tag;

Nisha tag dua orang blogger iaitu http://jombercontest.blogspot.my/ dan http://akukaudansesuatu.blogspot.my/

Baiklah, itu sahaja. Ada apa-apa lagi nanti Nisha update lagi ya. Lastly, jom ramai-ramai kita serbu GA ni bagi meeriahkan lagi GA beliau =D
>KLIK SINI<



Salam sayang,
NISHA NISRINA
~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

9 comments:

Fatin Diana said...

good luck

Nieyl said...

Good Luck...
Jemput join giveaway yg sedang berlangsung...
http://seindahcerita.blogspot.my/2017/10/be-my-lucky-followers-giveaway.html

Hasrul Hassan said...

Wahh .. join GA ... moga berjaya.

Ronaldmohoni said...

Good luck. Jomlah join GA kita pula.

nadhie wueen said...

best of luck utk yg ni jugak nisha ^^

Mrs Pip said...

gudluck awak...

Intan Saffyna said...

Assalamualaikum.. terima kasih sudi join Giveaway ni.. semoga awak menjadi yang bertuah mana tahu kan.. hehe

terima kasih sudi wish my birthday and komen tentang belog ni, yang pertama pasal lambat loading tu, saya pun tak pasti kenapa.. sbb saya pun kakadang lambat kakadang cepat.. pelik jugak huhu kedua pasal right click tu saya dah off..sebelum ni ada masalah sikit sebb tu on right click tu.. hehe

thanks again :)

Intan Saffyna said...

Assalamualaikum.. terima kasih sudi join Giveaway ni.. semoga awak menjadi yang bertuah mana tahu kan.. hehe

terima kasih sudi wish my birthday and komen tentang belog ni, yang pertama pasal lambat loading tu, saya pun tak pasti kenapa.. sbb saya pun kakadang lambat kakadang cepat.. pelik jugak huhu kedua pasal right click tu saya dah off..sebelum ni ada masalah sikit sebb tu on right click tu.. hehe

senarai nama update.
https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/senarai-peserta-giveaway-besar-besaran.html

thanks again :)

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

datang blogwalking dari giveaway yang sama
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.