Facebook

Domain baru HBJ! (nishanisrina.com)

Nisha | 03:05:00 | 12Comments |
          Assalammualaikum semua~!  Wah!!! Nisha tengah happy gila ni! Tak sangka, akhirnya dapat domain sendiri! Ini semua berkat PokUcu dan SisHawa . Korang boleh baca entri sebelum ni, >HBJ menang contest PokUcu!< . Kat situ Nisha dah terangkan apa yang akan terjadi.

Back to the story, daripada

hadiahbintangjatuh.blogspot.com

kepada

nishanisrina.com

!!!

          OMAIGOD OMAIGOD OMAIGOD~!! Perghh rasa lain gila XD Serius happy hihi >3< Bila baca sahaja link blog, terus rasa bersemangat nak update. Tapi nak buat macam mana kan, SPM lagi seminggu ja, so maybe Nisha tak dapat update selama sebulan huhu. Pasal design blog pula, Sis Hawa akan start edit selepas Nisha tamat SPM (30/11) . Iyela, takut menganggu Nisha pulak kan. Peperiksaan besar ni haha

Baiklah. Itu sahaja. Terima kasih sekali lagi kepada PokUcu dan SisHawa ^^ Nanti kalau ada apa-apa update, Nisha akan update dalam entri akan datang :3 Pandai-pandailah Nisha curi masa nanti XD


salam sayang,
NISHA NISRINA

12 comments:

JAMIL HASHIM said...

SEMOGA TERUS SUCCESS DALAM BERBELOG

Noor Azlan said...

Tahniah ya.... cantik nama blog... moga brand ini terus maju dalam dunia blog... InsyaAllah...

sis gee said...

cantik nama domain!!good luck untuk spm ye dik...kak gee dulu spm tahun 2002..haha..terasa diriku berusia..kahkahkah

Tomodachi said...

tahniahh

Nora Karim said...

Tahniah... 😄

farhanna jafri said...

cantiknya nama domain! Congrats & good luck nisha for your exam :D

mamapp said...

Tahniah ye.. cantik Nama domain baru

Lokman Hakim said...

Tahniah..cntik nama blog nisha

Zafirah Nazri said...

wahhh , dah ada domain sndiri lah

Shafyqah Azry said...

tahniah!! sha pun ingat next year nak tukar domain hehe

Abam Kie said...

tahniah sebab dah guna domain sendiri pd usia muda lagi!

Cik Puan Ena said...

Tahniah berjaya..anyway gud luck for ur exam..

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.