Facebook

Be My Lucky Followers Giveaway

Nisha | 01:07:00 | 9Comments |
Klik gambar ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<



*gambar tiada kena mengena pon XD*

          Ooohoii~! Assalammualaikum semua  ! Hehehe amboi, happynya Nisha harini. Alaaa bukan selalu nak dapat happy intro dari Nisha kann (; Iyela, kalau sebelum ni mesti intronya agak serius. XP

          Baiklah korang semua. Straight to the point, hari ni Nisha nak join satu GA yang boleh dirasakan simple bagi Nisha since syaratnya Nisha senang sahaja nak follow hahaha. Meh ler join GA ni! GA ni dianjurkan oleh blogger manis,   http://seindahcerita.blogspot.my/ . Takkan rugi punya! Misalnya korang tak menang hadiah, korang still akan dapat kawan baru. So, memang tak rugi langsung ^_-

Haaa apa tunggu lagi? jom kita meriahkan GA ni ! Klik >SINI< =D



  • Hadiah :

1) Wang Tunai RM20x1 pemenang
2) Wang Tunai RM10x8 pemenang
3) Pakej Print Gambar + Random Stuff x 1 pemenang 


  • Tarikh tamat :23/10/2017

Baiklah. Itu sahaja. Nisha ingat nak update entry review movie 'it' . Korang nak baca tak nanti? Kalau nak... Nanti Nisha update. ^__^ Jumpa lagi ya korang semua!

Salam sayang,
NISHA NISRINA
~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

9 comments:

Noor Azlan said...

Semoga berjaya ya....

E'in said...

good luck awak!

farhanna jafri said...

update je review tu. nak baca jugak. good luck tau!

nadhie wueen said...

best of luck nisha :D moga ada rezeki^^

lanseikong said...

Nice it ....nisha is good blogger

Shahida Dzulkafli said...

Semoga bertuah..

Nieyl said...

Terima kasih join..
good luck..
Senarai nama peserta dah keluar...sila semak penyertaan ya...
http://seindahcerita.blogspot.my/2017/10/semak-senarai-penyertaan-be-my-lucky.html

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Bl0gwalking dari GA yg sama. All the best .jemput terjah blog CCL tanpa segan silu
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/be-my-lucky-followers-by-seindah-cerita.html

Nieyl said...

Tahniah..
Senarai pemenang dah di umumkan...
http://seindahcerita.blogspot.my/2017/10/senarai-pemenang-giveaway-be-my-lucky.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.