Facebook

Alhamdulillah, menang " Giveaway "Free Cake" design by Leen Azi

Nisha | 06:08:00 | 5Comments |

Assalammualaikum semua! Wah, alhamdulillah.. Nisha terpilih untuk menjadi pemenang bagi Giveaway "Free Cake" design by Leen Azi ! Terkejut jugak tiba-tiba dapat mesej di FB dari Blogger LeenAzi suruh reply. Sebenarnya nak dijadikan cerita, Nisha offline dari update blog selama seminggu lebih sebab tiada masa akibat Program pecutan SPM di sekolah bermula pada minggu lepas.

Dapat tahu sahaja info ni, terus Nisha mesej Makngah Nisha suruh ambil cake. Untuk pengetahuan korang. GA ini untuk blogger area Kulim sahaja. Tapi kalau bukan area Kulim pun boleh join. Tapi kalau menang kena ambil sendiri cakenya. Kebetulan kampung Nisha dekat area Kulim.

Itu sebab Nisha konfiden masuk. hehe. Alhamdulillah rezeki Nenek, Atok dan keluarga Makngah Nisha di kampung sana. Dapat rasa kek ni. Dan terima kasih kepadaNya kerana memudahkan segala urusan pada harini.

Terima kasih sekali lagi ya kepada Blogger LeenAzin atas keknya! Keknya sumpah lawa dan sedap! hihihi (ini apa yang dikatakan oleh Atuk Nisha yaaaa)

Sejujurnya sedih jugak sebab tak dapat rasa kek. Tapi nak buat macam mana kan.. hahaha

Alright. That's all. Terima kasih kerana sudi membaca ^_____^

Salam sayang,
Nisha Nisrina

5 comments:

Noor Maizan said...

Laa kampung kat kulim kaa..Haiiii org kampung!!!

Leen Azi said...

tq dik...sama-sama kita kongsi rezeki yang ada...niat adik yang ikhlas tu lah penyebab menang contest ni..

Nisha said...

@Noor Maizan hehehe hai!! XD <3

Nisha said...

@Leen Azi <3

sayidah napisah said...

wahhhh cun kek. tahniah menang! :D

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.