Facebook

2nd GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. 1ST DENTAL CLINIC

Nisha | 05:20:00 | 10Comments |
Klik gambar ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<


          Assalammualaikum sayang-sayang sekalian~! Amboi, gedik sungguh Nisha malam ni *eh? hahaha* Alright , alright! Straight to the point... Sekarang Nisha nak join satu GA simple yang dianjurkan oleh http://www.atiehilmi.com/ . Syarat semua simple-simple! Hadiah dia pun best tauu~! Jomlah join ramai-ramai ((;


  • Tarikh tamat :

30/10/2017

  • Hadiah :

RM 50.00 X 6 orang pemenang

           Fuyooo ! Banyaknya pemenang yang dicari~!  Lagi ramai pemenang, lagi cerah lah korang nak menang, ye dak?? Ha cepat! Join  >SINI< Mana tahu korang ada rezeki nanti hihi Bukan senang tau orang nak bagi duit ni ehehe =P


  • Special tag :

JM + DeariesCouple LoveIsSimple + Mummy Kisah Si Dairy + LeaAzleeya KasihkuAmani HakimRamli AimiSyahirah MiaLiana JomBercontest CikLa  Elsalicious Mulan MissObsesi AmaniBercerita + MissAziemah MrsPip CikRenex StarLavenderLuna + BilaLelakiBerbicara
Alright, that's all. Kalau ada apa-apa news Nisha update lagi. Wish me luck yaaa. Lagi beberapa hari je nak SPM ni. sobbs

Salam sayang,
NISHA NISRINA
~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

10 comments:

Lokman Hakim said...

Gud luck!

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

good luck

Warisan Petani said...

Mudah2an ada rezekinya

Maisarah said...

semoga berjaya :)

Kin Naz said...

Terima kasih tag.

C i k R e n e x said...

menarik hadiah dia. thanks tag. good luck yer

Siti Rohaida Yusof said...

all the best dear

Puan Wawa said...

good luck..")

At-Tarmizi said...

semoga berjaya =)

nhanah huze said...

semoga berjaya, done follow sini #843
singgah dari giveaway yang sama.. harap boleh visit blog kita

https://hanahhuzairi.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.