Facebook

SUPPORT ME!! POKUCU Contest

Nisha | 04:38:00 | 13Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<

  • Pendapat atau ulasan Nisha terhadap blog Pokucu :

          First of all, tahniah Nisha ucapkan kepada Pokucu dan Sishawa dalam menganjurkan kontes ini. Baiklah, Nisha baru sahaja lepas berjalan-jalan di blog POKUCU. Korang yang belum BW ke situ, pergilah ke sana ya! hehehe Nisha suka tema warna blog Pokucu, iaitu purple! My feveret tuu ehehe XD Pink dan purple. Dua-dua Nisha suka.  Design blog semua simple dan sangat kemas. Cantik ja mata memandang *ecehh hahaha* Nak tunggu loading pun tak lama. Others gadjets semuanya terletak dekat bawah bagi memudahkan lagi para bloggers untuk lihat dan belek seterusnya follow. Entry pun semua menarik. Tak banyak gunakan short form which is nice. Setengah blogger suka pendekkan perkataan sampai susah readers nak baca.

*GIF ni takda kena mengena pon lol*

          Blog Pokucu pun sentiasa sahaja berupdate atau kata lain tak berhabuk! Blog selalu dibersihkan dengan entri-entri baru. Ni Nisha tengok melalui tarikh update yaa. Nisha tak follow blog Pokucu sebelum ni jadi tidak tahu sama ada Pokucu update bila huhu T_T  Urmm apa lagi ya? Oh! Lupa. Lagi satu, *nasib tak tertinggal huhu*  Nisha suka bila blog Pokucu kongsikan resepi dan gambar makanan sebab Nisha sememangnya suka makan! *kantoi pulakk lol* Well, siapa yang tak suka makan, kan? ehehe Lepasni, bila Nisha tengok Blog Pokucu je mesti akan terasa lapar XP udah2 ler tu Nisha.. badan kau tu pun dah makin naik.. erk!


      Alright. Itu ja kottt. hehe Lastly, all the best untuk Contest ni ya! Harap2 makin ramailah sertai Contest ni ^___^

Follow Blog Pok Ucu :

(klik banner Blog Pokucu)

  • Hadiah :
3X Blog domain + Full blog makeover + yuran setahun

  • Others :

[!!!] Seandainya contest ini mendapat sambutan hangat dan berjaya meraih sehingga 100 penyertaan... maka POKUCU akan menambah sebanyak 20 hadiah misteri sebagai hadiah saguhati untuk di menangi oleh para peserta.
  • Tarikh tamat :
15/10/2017

~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

13 comments:

Mas_FVOME said...

Good luck!

SITI AWADAH said...

fuyoooo padat betul ni... :D goodluck!!

Siti Nurfauzani said...

good luck :)

http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

Adam Rimiey said...

Salam perknlan dari saya pokucu, good luck dan terima kasih sbb join...

Noor Maizan said...

Singgah dari contest yang sama. All the best :)

xoxo,
http://missobsesi.blogspot.com/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

Nisha said...

@Mas_FVOME Thank you ((:

Nisha said...

@SITI AWADAH hihi terima kasih ❤❤

Nisha said...

@Adam Rimiey hai Pokucu! hehe no problem ^^❤

Nisha said...

@Siti Nurfauzani Thanks! You too :D ❤

Nisha said...

@Noor Maizan hai! Awak pun! ❤

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

#jombercontest
#kisahhidupku

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

SINGGAH BLOGWALKING DARI GIVEAWAY YG SAMA
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/support-me-pokucu-contest.html

Julia Tarmidi said...

goodluck! Jom join GA saya pulak, anda dijemput! :D

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.