Facebook

Segmen Paling Mudah Menang Hadiah Misteri!

Nisha | 05:41:00 | 27Comments |

Assalamualaikum semua! Fuhh Baca tajuk entry kali ni terus tertanya tanya.. Menang hadiah misteri? Segmen apa tu?? Haaa, cepat! tekan SINI!!!! meh Nisha terang kan kat korang pasal segmen yang super simple ni. Senang ja nak masuk! hehe 

Segmen ni dianjurkan oleh >Rin Hijabist


  • Hadiah :

 
(Gambar hiasan yaa! hehe)


wang tunai & hadiah misteri 

  • Tarikh tamat :

(Gambar hiasan ya!! hehehe)


1/10/2017


  • Syarat-syarat : 

(Gambar hiasan ya! Hehe)


1. Follow Blog Rin Hijabist ni.
2. Like page facebook ASHRIN FOOD dan page RIN HIJABIST.
3. Komen di Shoutbox atau ruangan komen entry ni.

!!! Sepatutnya tak perlu buat entry, korang hanya perlu tinggalkan komen di Shoutbox di blog atau di entry Segmen. Tapi, kalau korang nak dapat markah bonus.. Ha, boleh lah buat entry macam Nisha ni hehehe 

Ha,tengok tu! Kan simple je syarat2nya! apa korang tunggu lagi? Jomlah serbu SEGMEN ni! Lagi ramai lagi meriah!

-
-
-
-
-
-
-


Special tag (moga-mogahan dapat sambutan lagi lepasni! ^^):
JM + DeariesCouple + LoveIsSimple + Mummy + Kisah Si Dairy + LeaAzleeya + KasihkuAmani + HakimRamli + AimiSyahirah + MiaLiana + JomBercontest + CikLa  + Elsalicious + Mulan + MissObsesi + AmaniBercerita + MissAziemah + MrsPip + CikRenex + StarLavenderLuna + BilaLelakiBerbicara


Sincerely,
Nisha Nisrina



27 comments:

Rin Hijabist said...

wah.. entry ni memang win.. baca sambil ketawa tgok muka karton yg terkejut atas sekali entry td.hahaa.. thanks join. xsbr nk balut hadiah misteri ni :D n msh ada masa lagi utk yg lain join... thanks sbb tag rakan2 blogger yg lain.

Kin Naz said...

Woww macam best ni

CikLa Shahril said...

Wah.. Syok ni. Thanks tag cikla ye..

Lea Azleeya said...

Terima kasih tag diri ini..cewahh.. Insyaallah kalau berkesempatan akan turut serta jugak nnti..

Mia Liana said...

mia datang jenguk sini..... ooohh rupanya tag mia.. ingat nisha yang buat segmen... hihihi.. pepagi blogwalking...

Shahida Dzulkafli said...

TQ tag Sha.. Baru nak buat entry.. hehehe..

tenku butang said...

akan join gak nanti.. hehe

Jemput join Giveaway di blog Tengkubutang.com yea.. esok last... mana tahu ada rezeki menang apa-apa hadiah kan... kalau tak minat hadiah.. jemput join sekadar support contest di blog TB tu ke.. boleh...? heeee.. thank you.. i love you.. =)
ni link nya.. jom meriahkan lagi contest ni disamping boleh dapat trafik dari peserta-peserta yang join untuk blogwalking.. =)

http://www.tengkubutang.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

sayidah napisah said...

wahh bestnya. nak join lah hehee

Siti Nurfauzani said...

wahhh..comeynya :) good luck sis :)

http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/segmen-paling-mudah-menang-hadiah.html

C i k R e n e x said...

thanks tag blogcikrenex. inshaallah akan join nanti :)

Shikin Razali said...

Thanks sis sebab sudi tag saya.. Insha Allah akan join.. And best of luck..

kisah si dairy said...

thanks tau tag akak,nanti ada masa akak join

Nisha said...

@Rin Hijabist Hihi sama-sama <3

Nisha said...

@Kin Naz Sangat best! Sebab syarat2 dia simple gila XD

Nisha said...

@CikLa Shahril hehe sama-sama^^

Nisha said...

@Lea Azleeya sama-sama. Yeay! Hihihi CX

Nisha said...

@Mia Liana hehehe XD Good afternoon! <3

Nisha said...

@Shahida Dzulkafli Sama-sama :D yeay! ^^

Nisha said...

@tenku butang Waaa bagus2 hehe. Aigoo, fyi Nisha dh join hihi CX

Nisha said...

@sayidah napisah Jom join ramai-ramai! :D

Nisha said...

@Siti Nurfauzani thankchu! You too ^^

Nisha said...

@C i k R e n e x You're welcome :D alright ^_-

Nisha said...

@Shikin Razali sama-sama ^^ alright :D thank you ~!

Nisha said...

@kisah si dairy sama-sama ^____^ alright :*

Noor Maizan said...

Thanks for the tag...

semoga ada rezeki awakk ye!

Nisha said...

@Noor Maizan sama2 ^^ . InshaAllah, amin ❤

Rin Hijabist said...

tgh finalize pemenang..tq join :)

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.