Facebook

Tips Blogwalking 2017 | Newbie & Otai

Nisha | 00:41:00 | 5Comments |
Assalammualaikum, okey. Harini Nisha nak sambung share tips macam mana nak blogwalking. Sejujurnya entry ni dedicated untuk para newbie. Tapi takpalah. Kepada blogger otai yang masih berbisa tu nak baca pun bolehh. boleh bah kalau kau ^_- Okey. Soalan yang paling femes pasal BW ni ialah,

Apa itu BW? Kereta ke? Orang datang blog aku asyik komen kata BW . Apa eh tu? :O


BW tu ialah singkatan kepada Blogwalking. Blogwalking adalah aktiviti blogger berkunjung ke blog-blog lain. -www.bloggerlelaki.com

Aktiviti ni hanya berlaku bila para blogger ada masa yang terluang dan nak cari blog baru yang comey2 belaka hihi. To be honestlah. BW ni nampak je senang tapi susah sebenarnya. Satu, internet kena laju. Dua, kita akan rasa penat dan letih. Tiga, banyak masa akan digunakan. Itu sebab Nisha kata, aktiviti ni hanya akan dibuat oleh para bloggers bila dorang tgh free. ((;


  • Antara tujuan BW pulak ialah,


  1. Promosi blog kita kepada blogger lain.
  2. Salah satu cara untuk dapatkan backlink.
  3. Mengenali dan mengeratkan hubungan sesama blogger.
  4. Baca dan menambah ilmu pengetahuan baru daripada rakan blogger yang lain.

(via www.bloggerlelaki.com)

Ada rasa excited tak nak BW sekarang ni? Hehe Jom kita tengok tips macam mana nak BW!


  • Melalui Komen dan Tinggalkan komen
First, korang kenalah komen entri terbaru blog tu. TAPI! kenalah baca dahulu. Lepas baca barulah komen. Komen pun, korang kena mulakan dengan perkara yg ada kena mengena dgn entry dorang tu. Pastu, baru lah mention korang BW ke situ. 100% ini akan berkesan sebab ni akan buatkan tuan blog itu rasa gembira bila dapat tahu ada orang baca entry dia. Yang penting sekali, jangan spam sudah lah.. cer fikir sikit perasaan tuan blog.  haa mesti marah en? Kang tak pasal-pasal dia blacklist nama korang baru padan muka hahaha

# Another advice, kepada newbie sila pastikan buang word verification. mahu tak jenuh orang yang tengah rajin BW tetiba sampai ke blog korang yang ada word verification. hamek kau. Dahtu dia ni jenis yang tak putus asa nak cuba dan cuba jawab benda alah tu. Iyelaaa demi mengeratkan silaturrahim katanya.  last2 semua salah. terus tak jadi dia nak BW haha.




  • Shotbox atau Cbox
Kay, yang ni paling ramai orang suka buat. Sebab? Ringkas dan tersangatlah cepat. Taruk nama, link blog, text 'bw sini <3' tekan send. dah siap! senang en? Selalunya orang buat ni bila dah rasa malas nak komen dekat entry ATAU blog tu lama gila bapak nak loading haha. iyela. dah lah lama loading pastu bila nak tekan follow asyik tak dapat. Iklan pula duk asyik pop out. Jenuh orang tu nak tekan klik pangkah sana sini. Jadi. pandai2 lah korang kemas kini semula blog tu. DAN! Jangan lupa cek berat blog korang tu yaa. tengok berapa lama ambil masa untuk blog korang tu nak dipaparkan. Bukan apa, ini semua untuk memudahkan lagi orang nak BW ke blog korang.




  • Facebook Group Blogger
Nisha pasti ramai yang dah join group blogger dkt FB. So, Nisha cadangkan korang share atau ping link entry korang dekat situ. Bagi ramai lagi bloggers dapat tengok blog dan entry korang tu. Selain dapat naikkan trafik blog, korang dapat new commenters dan followers. Iyela.. imagine korang ada join 30 Group. Satu group ada beribu-ribu ahli. haaa cepat! amik calculator! Kira jangan tak kira! haha gurau2. Sekarang sudah paham?? Search ja dekat search bar facebook. konfem banyak group keluar punya ehehe




  • Bloglist
Bloglist ni actually salah satu tempat untuk kita BW ke blog org lain since kita dapat tengok new entry yang telah dipaparkan. Bila korang ke blog dorang... pergilah tengok bloglist dorang pulak. Dari situ kita boleh BW ke banyak blog dan berjumpa dengan ramai bloger lain yang awesome2 belaka , termasuklah saya hehe B)

# Another advice,


Jadilah pengomen tegar di blog-blog pilihan anda. Lebih bagus jika blog itu ada widgets top commentators. Sebab itu juga akan jadi cara untuk kita promosikan blog kita secara percuma di blog popular. -www.bloggerlelaki.com




  • Klik link blogger di bahagian komen entry
Singgah balas di blog blogger2 yang tinggalkan komen di blog kita. Atau, semasa membaca entry di blog lain, lihat juga di bahagian komen dan klik link2 blogger yang dah tinggalkan komen di entry yang sama.





  • Reading list
Ini ialah blog-blog yang kita dah follow. So, kita boleh tengok update mereka dari sini walaupun tak masukkan ke bloglist. Ni sesuai untuk kepada blogger otai since dorang dah banyak follow blog orang. ^__^ 





  • Segmen dan Giveaway
Kebanyakkan Segmen dan Giveaway akan sediakan senarai peserta. Jadi, dari situ korang boleh tengok satu per satu blog yang korang dah pergi dan belum pergi. Yang belum pergi lagi tu lah yang perlu korang kunjung. hehe Lepastu, buat balik macam yang kat atas tu. Komen/Chat . Okey? hehe

Baca jugak CARA PALING CEPAT BLOGWALKING





Haaa itu ja dari Nisha. Harap-harap soalan korang tu dah terjawab dengan apa yang Nisha kongsikan harini. Terima kasih kerana sudi membaca ya! InshaAllah Nisha akan buat Tips kedua pasal Blogwalking lagi. Entry tu Nisha akan dalami lagi dengan huraian2 lengkap. Ecehh macam KBAT pulak XD . Alright, bye semua!! Jaga diri cuti ni dan stay beautiful! *lambai tangan*

Yang Ikhlas,
NISHA


p.s. antara rujukan yang Nisha ambil ialah dari wacanaku2009.blogspot.my , www.bloggerlelaki.com , http://www.aeinnamusa.com/ dan maaf jika ada typo di mana-mana!

Senarai episod boboiboy galaxy

Nisha | 22:58:00 | 3Comments |
Assalammualaikum semua, okey hari ni Nisha nak kongsi senarai episod Boboiboy Galaxy daripada episode 1 ^^ Jangan risau, semua ni daripada YT yang Official. So, Jomlah kita marathon ramai-ramai okey ^_-

Image result for boboiboy galaxy

Related image

Episode 14 (akan datang)
.
.
.
.
.
.
.


Nisha akan update dari semasa ke semasa ^_^
Goodbye semua :D

Info tentang Perfumes

Nisha | 21:20:00 | 2Comments |



Entry kali ni nak share sikit info pasal perfumes. Nak share sedikit tips sebelum korang rembat perfumes. Perfumes ni tak sama, ada pekat lekat dan ada kurang lekat pekat. Sebelum korang beli, try tengok kat kotak dia akan tulis Parfum, Eau de Parfum, Eau de Toilette, atau Eau de Cologne.

Sebenarnya keempat-empat kategori ini melambangkan kepekatan perfumes. Sedikit info yang Nisha translit dari info perfumes.



Parfum - Adalah perfumes berkepekatan tinggi. Sukar didapati kerana boleh menghakis kulit kerana kepekatannya. Mengandungi  15% sehingga 40% pati minyak. Digunakan untuk "membuat" perfumes. Harganya mahal dan keharuman paling kuat.

Eau de Parfum (EDP) - Adalah yang perfumes kepekatan kedua tertinggi dan juga kadang-kadang dikenali sebagai Parfum de toilette (PDT). Tahan lama sehingga 8 -12 jam, bergantung kepada pemakainya. Mengandungi  15% sehingga 20% pati minyak.

Eau de Toilette (EDT) - Kurang pekat. Mengandungi  5% sehingga 15% pati minyak. Haruman ringan. Tahan lama sehingga 4 -6 jam, bergantung kepada pemakainya. Sesuai untuk aktiviti harian.

Eau de Cologne (EDC)  - Kepekatan terendah. Biasanya mengandungi 5% dan ada mencapai 8% pati minyak. Sesuai untuk cuaca panas sebab bau tahan lama. Tahan lama sehingga 2 - 3 jam, bergantung kepada pemakainya.

Splash - Mengandungi  1% sehingga 3% pati minyak. Mungkin 30 minit atau 1 jam, bergantung kepada pemakainya.


Tapi kategori di atas hanya untuk original perfumes. Kalau yang cap ayam tu memangla bau cepat je hilangnya.




  • Tip dalam memilih perfume:


1) CUBA. Anda mestilah mencuba terlebih dahulu bauan dari perfume tersebut dalam masa sehari sebelum mengambil keputusan untuk membelinya. Kenapa? Wangian dari perfume biasanya berubah mengikut peredaran waktu. Baunya akan berbeza selepas disembur dan selepas 2-4 jam selepas itu.

2) JANGAN TIRU. Membeli perfume berdasarkan perfume yang digunakan oleh kawan anda adalah tidak digalakkan. Mungkin bauannya di badan kawan anda selesa dengan anda, tetapi tidak semestinya ianya serupa apabila dipakai oleh anda sendiri. Ini kerana kimia dalam badan tubuh setiap orang berbeza, dan ianya mempengaruhi wangian yang digunakan seseorang.

3) MINYAK. Wangian yang digunakan pada kulit berminyak akan tahan lebih lama berbanding digunakan pada kulit yang kering. Jadi orang yang berkulit kering perlu menyemburnya sebanyak 2 kali untuk ketahanan bau yang lebih lama.

4) DIET. Diet yang berubah secara dramatik juga akan mempengaruhi wangian yang digunakan dan ianya boleh berubah.

5) SERBUK KOPI. Apabila mencuba wangian di kaunter, hidu serbuk kopi yang disediakan untuk menghilangkan bau dari perfume sebelumnya, kerana kemungkinan ianya akan mempengaruhi wangian yang dicuba selepas itu.

6) HARGA. Belilah perfume dengan harga yang berpatutan dan tidak terlalu mahal.

7) MATAHARI. Jauhkan perfume dari sinaran matahari dan suhu yang panas, kerana ianya mampu mengubah bau yang terdapat pada perfume tersebut.


Image result for princess and a frog perfume tumblr gif
# Dari perkongsian sosial network.
(via cik farah)

SGshop Merdeka Giveaway

Nisha | 02:28:00 | 2Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<

Item yang saya nakkan (linknya ada sekali dalam gambar) :


~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

GA : Jom Menang Barangan Lazada Bernilai RM20 by S.K.

Nisha | 21:47:00 | 0Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<


  • hadiah :

Barangan LAZADA bernilai RM20 (Barang mana tu pilih sendiri)

  • tarikh tamat:

31/8/2017

  • Barang yang Nisha mahu,


~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com

Nisha | 21:27:00 | 1Comments |





Assalamualaikum dan salam sejahtera


Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.
Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :-
  • Follow Blog Sponsor 

  • Like Fanpage 

  • Add To Circle Sponsor 
  • Follow Instagram Sponsor  

  • Follow Twitter Sponsor 
  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI



17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 
 1 September 2017
Sekian , terima kasih
~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )

Nisha | 21:19:00 | 6Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<


  • Tarikh tamat:

16/9/2017

  • Hadiah:

2 Pemenang bertuah untuk memenangi hadiah hadiah di atas + hadiah misteri .... hadiah akan ditambah (sama ada hadiah yg sama spt di atas atau berbentuk lain) sekiranya melebihi 60 penyertaan.

~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

Merdeka!Merdeka! Blogger Contest

Nisha | 10:23:00 | 0Comments |


  • What do you love about being Malaysian?


Perkara yang paling aku suka jadi seorang rakyat Malaysia ialah dapat belajar budaya kaum lain since negara kita terdiri daripada pelbagai jenis kaum. Kadang-kadang semua tu jadi kelebihan buat diri kita untuk lebih kenali sesuatu kaum tersebut. Lagi-lagi jikalau kita mempunyai rakan yang berasal daripada kaum itu. Ha, kau tanya je lah dia apa-apa mesti dia dapat jawab! XD Tidaklah kita menjadi seperti katak di bawah tempurung hehehe ((:


  • My favourite local brand is,

Siti Khadijah


  • My two product that I would love to have are ,



AND ALSO~!!
Merdeka! Merdeka! Sale (http://www.lazada.com.my/merdeka-sale/)that will take place from 25 August to 31 August (where you can find special discounts up to 80%!).
>HERE<




  • Prizes – Merdeka!Merdeka! Blogger Contest

1st Prize: 1 x RM600 LAZADA Shopping Voucher
2nd Prize: 2 x RM300 LAZADA Shopping Voucher
3rd Prize: 3 x RM200 LAZADA Shopping Voucher


  • The contest runs from

21 August until 31 August 2017.


MINI GIVEAWAY BY NADIA

Nisha | 09:55:00 | 1Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<


  • tarikh tamat :

31/8/2017

  • hadiah :

3 pemenang x Topup RM10
4 pemenang x Topup RM5


~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Nisha | 09:52:00 | 0Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<


  • tarikh tamat :

29.8.2017

  • hadiah :

1. Voucher Printcious RM60 untuk seorang pemenang
2.Wang Tunai Rm50 x 2 Pemenang
3. Wang Tunai Rm20 x 1 Pemenang
4.Wang Tunai Rm10 x 9 Pemenang
5. Customized phone Casing by Tanoshi Phone Casing
6. Produk Navou bernilai Rm25 x 1 pemenang
7.Topup bernilai RM40 x 4 Pemenang


~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

Nisha | 09:40:00 | 3Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<

tarikh tamat : 31/8/2017
hadiah : >HERE<

~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

Giveaway by LZ

Nisha | 09:32:00 | 0Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<


  • Tarikh tamat :

31/8/2017

  • Hadiah :

Hadiah Pertama : Mobile Tripod Stand

Hadiah Kedua : MP3 Player Silver
Hadiah Ketiga : Digital watch purple
Pemenang 1 hingga 3 juga akan dapat wang tunai RM10.00 setiap seorang.
Hadiah misteri kepada seorang Peserta bertuah.


  • Pendapat pasal blog awak :

Sangat simple dan kemas! Nampak macam pro blogger ja bila pertama kali datang ke blog awak ni XD


~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

Giveaway Blog Bycikrenex

Nisha | 09:27:00 | 1Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<


  • Tarikh tamat :

24/9/2017

  • Hadiah :

3X Cash RM10 + Keychain Nama

~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

Segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple

Nisha | 09:24:00 | 6Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<
~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89

Nisha | 09:22:00 | 4Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<

  • tarikh tamat :
5/9/2017
  • Hadiah :
- 3 orang bertuah yang akan dapat Face Mask ni,

1. Ferment Water Resilient Hydrating Mask + Bye bye 'Panda Eyes'

2. Seed Water Daily Care Mask + Bye bye 'Stressful Eyes'

3. Beaute Blizz Aloe Vera Leaf Water Refreshning Facial Mask + Bye Bye 'Tired Eyes'

- semua blog yang join GA ni akan dimasukkan sebagai bloglist



~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST

Nisha | 09:16:00 | 0Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<


  • Tarikh tamat :

31/8/2017

  • Hadiah :

3 set tuala family


~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

Giveaway Saya Nak Prime Buster Cream

Nisha | 09:12:00 | 1Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<

  • tarikh tamat :
16/9/2017
  • Hadiah :
???? (Akan diupdate!)

Extra : 
Awak, link FB awak kena edit balik sebab saya tak dpt jumpa ):


~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

Planner Giveaway by Eeca Shyaa

Nisha | 09:04:00 | 1Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<


  • Tarikh tamat :

31/8/2017

  • Hadiah :

1X Planner

~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

Kaklong Merdeka Giveaway!

Nisha | 08:57:00 | 1Comments |
Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<


  • Tarikh tutup :

31/8/2017


  • Hadiah :

1X Anello Banana Bag Color Pink

~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

Segmen AIRAHSYAHIRAH.BLOGSPOT Cari Bloglist !

Nisha | 08:52:00 | 0Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<

  • Reason sebab nak masuk dalam bloglist :

Jikalau diberi peluang untuk masuk nanti, Nisha pasti akan terasa seperti salah seorang yang special buat tuan blog XD

~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

GiveAway "Free Cake" design by Leen Azi

Nisha | 08:46:00 | 3Comments |
Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<

Tarikh tutup penyertaan :

  • 29/9/2017


Hadiah :

  • 1X Kek khas !


Kebetulan kampung Nisha dekat area Kulim. Misalnya ada rezeki menang dapat kek (InshaAllah) Nisha akan suruh pak lang Nisha ambil hehe>//<

~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious

Nisha | 08:39:00 | 4Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<

Tarikh tutup penyertaan :

  • 31/8/2017


Hadiah :

  • Tempat Pertama 3 Komik Lawak Kampus (Jilid 13, 14 & 15)
  • Tempat Kedua 2 Komik Lawak Kampus (Jilid 20 & 21)
  • Tempat Ketiga 1 Komik Lawak Kampus (Jilid 18)
  • Tempat Keempat 1 Komik Lawak Kampus (Jilid 25)
  • Saguhati Bloglist Selama Sebulan X 10 Pemenang


~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

Blog berhabuk woii!

Nisha | 07:56:00 | 0Comments |

Assalammualaikum semua! Ya Allah, Nisha minta maaf sangat-sangat sebab dah tak aktif sangat dalam dunia blogging. T3T Rasa macam ketinggalan juga tengok timeline semua blogger lain asyik update memanjang. Ini pun Nisha ada masa untuk online sekejap sebab cuti seminggu. Nasiblah takda kerja khusus since semuanya dah siap hari tu. (ICT, Prinsip perkaunan, Matematik tambahan) Yeah... Tiga!! Alhamdulillah juga sebab semua sempat disiapkan sebelum tarikh tamat nak kena hantar.


Haa pasal Trial SPM pulak. Yesh guyshhh Nisha sedang menghadapi Trial! Ya Allah.. kemain struggle kau nak kena buka balik buku f4. Baca, Hafal, Tulis, Latihan. Itu je lah yang Nisha dok buat. Tapi kadang-kadang ke laut juga. XD Iyalah.. Takkan nak fokus kat buku 24 jam je kan. Naik juling mata ni karang. @_@ Kita mestilah ada buat benda lain. Macam Nisha, Nisha akan tengok youtube, layan lagu jiwang atau kpop, atau tengok tv yang ada movie-movie best tu. Haaa dahtu baru sambung balik baca buku. Kalau dah tak boleh nak masuk sangat, Nisha pi makan apa-apa bagi ada mood belajar balik.

 


Nisha kembali malam ni ingatkan nak edit semua. Nak ubah header bagai . Kononnya tema kalini ala-ala macam LaurDIY gitu. Tapi last-last edit sikit ja. huhu Banyak gambar dia kat instagram catik-cantik. Jadi Nisha guna gambar dia as some of the photos in this blog. Credit goes to her okay! hehe Nisha suka sangat tengok video dia. Warna warni, orangnya pun peramah and comel.  Kadang-kadang banyak mulut jugak dia tu ehehe. Sapa-sapa yang nak follow dia, cer stalk dia dekat Youtube , Instagram dan Twitter. BONUS! Dia pun sama macam Nisha, Leo! hoho Nak diikutkan, Nisha ni kadang-kadang talkactive jugak. Mungkin #TeamLeo ni memang banyak mulut kot lol



Selain daripada tu, Nisha nak kongsi dengan korang lagu kegemaran Nisha buat masa ni. Memang lagu ni duk asyik ulang dalam kepala Nisha dari hari first lagu ni direleasekan. Korang kenal Asad Motawh? Alaaa yang mamat hencem tu! Hihi Well, memang betul en dia tu handsome HAHAHA Dahlah hensem.. pandai nyanyi pulak tu.. aigooo.. *emoji mata love* eh eh sempat pulak fangirling aku ni =.='' errrr sambung balik, yup guys. Lagu dia lah yang Nisha tengah gilakan <3 fyi , it's his first song tauu and tajuknya Senyum.

Here :



Bila Nisha rasa sedih or stress, memang confirm lagu ni akan naikkan mood Nisha to be more ceria. So, jangan lupa dengar tau! ((;

Alright, that's all kot. Nak dekat setengah jam jugaklah Nisha taip entry kali ni *waduh! Jari jemariku!* Its okay. ni semua untuk korang juga. ^_-  So, Goodnight semua! And Happy Eid Adha!! Jangan makan banyak-banyak tauuu nanti badan naik huhu Nisha pun sekaranng ni tengah diet T__T

Image result for waving gif
Yang ikhlas,
Nisha.
Penulis blog poyo HBJ *lol*
© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.